Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
Nded Higijena sprej 70% - Premium Higijena sprej za modeliranje noktiju i manikura
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

U nded Higijena sprej može se koristiti za pranje ruku i površine, sve dok ne dobije u otvorene rane. Slični pripravci su temelj certificirane u sredstvima za dezinfekciju.

Ovaj noktiju dizajn proizvoda nije ovjeren, kao što ne može biti ispunjen pod aseptičkim uvjetima, ali i djeluje kao takve. Da bi se osigurala higijenske standarde u bilo registrirano noktiju salon, ističemo da dezinfekcijska sredstva mogu se prenijeti samo za vlastitu upotrebu, za daljnju prodaju samo pod aseptičkim uvjetima.

Osim nded Nagelmodellage higijenu sprej nudimo u našim tekućine za čišćenje, dezinfekciju + uklanjanje također različitih potvrđenih rukama - i površine dezinficijens za Hartmann. Za proizvode za nail design dezinfekciju jednostavno izgledaju na brojeve artikala 4173 30 Bacillol pjena, 4175 i 4176 Sterillium klasični čista i 4178 Bacillol 30 pjena pjene sprej.

Također za svoje zdravlje plana na kozmetičkom salonu pravi proizvod je. Čavao Salon higijena čistač je posebno bez boje - i proizvedenih mirisa i bez ulja, što rezultira boljim prianjanjem noktiju dizajn sustava rezultat nego s konvencionalnim sredstvima za čišćenje.

On je također besplatan aldehida, koji donosi bolju kompatibilnost s njom. Zbog brzog i ostataka bez isparavanja u ovom noktiju dizajn proizvoda na optimalan za čišćenje. Nded Higijena sprej 70% - Premium Higijena sprej za njegu noktiju modeliranja, manikura i pedikura.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.871
Pregled
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni