Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Nded Hygiene Spray 80% - Premium Higijena sprej za modeliranje noktiju i manikuru
Detalji
+

Od nded higijena sprej može se koristiti za pranje ruku i površine, sve dok to ne ući u otvorenim ranama. Slični kompozicije čine osnovu u certificiranih dezinficijensa.

Ovaj noktiju dizajn proizvoda nije ovjeren, jer ne može biti ispunjen pod aseptičkim uvjetima, ali i djeluje kao takve. Da bi se osigurala standard higijene u nekim od Nagelstudio Ističemo da dezinfekcijska sredstva mogu se prenijeti samo za vlastitu upotrebu, za daljnju prodaju samo pod aseptičkim uvjetima.

Osim nded Nagelmodellage higijenu Spray nudimo našim tekućine za čišćenje, dezinfekciju + uklanjanje također različita potvrđenih rukama - i površinske dezinficijens Hartmann. Za proizvode za nokte dizajna dezinfekciju pogledajte samo u brojkama stavku 4173 30 Bacillol pjena, 4175 i 4176 Sterillium klasični čista i 4178 Bacillol 30 pjena pjene sprej.

Isto tako za svoje zdravlje plan u kozmetičkom salonu, pravo je proizvod. Noktiju studio Higijena Cleaner je posebno bez boje, - i mirisa i pripremljeno bez ulja, što rezultira boljim prianjanjem noktiju dizajn sustava rezultat nego s uobičajenim sredstvima za čišćenje.

On je također besplatan aldehid, što je rezultiralo u boljoj usklađenosti sa samim sobom. Zbog brzog i ostatak bez isparavanja je u ovom noktiju dizajn proizvoda na optimalnu čišći. Nded Hygiene Spray 80% - Premium Higijena sprej za njegu noktiju modeliranja, manikura i pedikura.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.8519
Pregled
5
23
4
4
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni