Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
NDED higijenske deterdžent

Detalji
+

NDED higijenske deterdžent: 80% alkohola. NDED higijenski deterdžent - 80% alkohola - djeluje na temelju alkohola-vode smjesi antibakterijski i antiseptički. Čistač pojačana zaštita od infekcija i bolesti u kozmetički salon. To se može koristiti za čišćenje ruku i površina, kao čeznuti kao on dobiva u otvorene rane. Slično skladbe su temelj u certificirani dezinficijensa. Ovaj proizvod nije ovjerena, jer ne mogu popuniti u aseptičkim uvjetima, ali djeluje i baktericidno, fungicidan i virucidal djelomično. Da bi se osigurala higijenske standarde u svakoj najavio pedikerski salon, ističemo da je dezinfekcijsko sredstvo mogu prenijeti samo za osobnu uporabu, za daljnju prodaju samo pod aseptičkim uvjetima. Osim higijenskih deterdžent NDED nudimo u kategoriji tekućine za čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje različitih certifikat + ruke - i površinske dezinfekciju agent iz Hartmann. Proizvodi za dezinfekciju pogledajte stavku brojeva 4173 Bacillol pjena 30, 4175 i 4176 i 4178 Sterillium klasični čista Bacillol 30 sprej sa pjenom. Također za vaše zdravlje plan u kozmetički salon je savršen proizvod.

Higijenske deterdžent posebno bez boje, - i parfeme i napravio bez ulja, koji ima bolje prianjanje za nokte dizajn sustava za praćenje od uobičajenih za čišćenje. On je također aldehid-free, što donosi bolju kompatibilnost s njima. Zbog brze i potpune isparavanje je ovaj proizvod je najbolji čistač.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.8462

Pregled

5
22
4
4
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni