Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
nded boca za nokte maknuti sa spužvom

Detalji
+

Prilikom nokte, postoji puno tekućine koje su potrebne u različitim procesima. Imate tekućine za primjer za čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje. Ne samo da čisti i dezinficira ruke i nokte, ali i učiniti isto s alatima i uređajima. Higijena i čistoća su od vitalnog značaja prilikom nokte, barem jednako važno kao i pravo alata i materijala.

Često na kraju manikura, nokti su se poliraju kao savršen finale. No, uvijek nešto može dogoditi, poljski mogu dobiti oštećena ili izgreban. Normalno da će morati ukloniti nokte koristeći blazinicu i maknuti tekućinu. Uz ovaj način, postoji mogućnost da ostali prsti također dobiti neke tekućine i poljski će biti oštećena. Ovdje nded nokte maknuti bocu sa spužvom je savršena pomoć. Vi jednostavno stavite prst u bocu, i neka spužva za uklanjanje nokte.

Boca se može puniti, a također je osmišljen kako bi se koristiti s vrha maknuti. Sada uklanjanje savjeta može biti jako lako i jednostavno. Nudimo vam visoku kvalitetu, vjeruj naše iskustvo koje smo okupili tijekom godina. Ovaj proizvod može vam pomoći uklanjanju nokte, lako i jednostavno.

Mjere
+

0.058 Metar (m)
0.058 Metar (m)
0.067 Metar (m)

Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni