Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
NAIL-EON Gel Boja Remover
Detalji
+

Želite prilagoditi noktima da odgovaraju vašem raspoloženju? Došli ste na pravo mjesto! Zašto ne probati naš izdržljiv NAIL-EON Gel Boja? Uklanjanje boje odmah i jednostavno s našim NAIL-EON Gel Boja Remover. Jednostavno poklopac nokte s tekućinom za uklanjanje i pustiti da se rad na poljski oko 10-15 minuta. Korištenje zanoktica Pusher, koje ćete naći u našem dućanu s člankom brojem 4120, lagano gurnite natrag sve raspasti gelom i lakom.

Promjena boje noktiju tako često kao što želite da s ovim inovirani uklanjanje. Jednostavno pripremite noktiju, čišćenje od svih ostataka. Zatim ste spremni za novi poljski boje. Bez obzira što prigodu, bilo da normalan radni dan, posebne prigode ili za vaš sljedeći posao intervju rezultati su isti, ti si noktima će izgledati spektakularno.

Osim toga, koristi od oba jednostavnost uporabe i trajnost tog gela za nokte. Naš NAIL-EON Gel Boja Remover dolazi u veličinama od 100 ml, 1000 ml i 5000 ml. Provjerite u ovom članku dio Vaše profesionalne zbirke. Delight svojim potrošačima fleksibilnost i izdržljivost te poljski. Kao što je dobro, to eliminira smetnje podnošenja.

Dajte noktima trenutak svježi novi izgled primjenom nove jarke boje. Ovaj članak dodaje vrijednost za svaki noktiju dizajner na proračun. Ne oklijevajte! Kupnja ovaj članak sada u našem najjeftinije naveliko cijenama!

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.2424
Pregled
5
15
4
12
3
5
2
1
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni