Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje
Bacillol 30 Foam und Schaumsprühkopf Set

Detalji
+

NDEDs Bacillol 30 pjena i sprej skup savršen starter kit za pouzdanu dezinfekciju površina u vašem noktiju dizajn, ljepotu ili pedikura studio.
Hartmann / Bode je već desetljećima vodeći međunarodni proizvođač površina i dezinfekciju ruku u području medicinske opreme. Uz pripreme Bacillol 30 Pjena je Hartmann / Bode, vrhunski proizvod za brzo, učinkovito ali nježna razvijena površina dezinfekcije.
Zbog svoje niske sadržaja alkohola od 30%, pripreme je također pogodan za osjetljive površine bez plastičnih napadaju. Proizvod je idealan primjer za uporabu na UV lampe, štavljenje kreveta, stolovi od drveta i plastike, te skupljanje prašine.
Unatoč blagost prema površini proizvoda je vrlo učinkovit protiv širokog spektra bakterija i virusa. Ona ima svoje korijene u području medicine i stoga je dovoljno da najvišim standardima kvalitete. Ovi standardi kvaliteta također treba primijeniti u drugim područjima, gdje to ovisi o higijeni i čistoći.
Stoga preporučujemo samo staviti na vrhunske kvalitete kada je u pitanju higijene vašeg računala.

Savjeti za uporabu:
Povezane s sprej glave, sprej blagi dezinficijens pjene na površini koja se čisti. Vi samo trebate za distribuciju tih sa suhom krpom i pustiti lijek djelovati. Program je tako lako - slično komercijalne čišćenje stakla.

U našoj kategoriji Tekućine> Čišćenje, dezinfekcija + udaljenost naći ćete više proizvoda za ruke i površinu dezinfekciju i higijenu.

Mjere
+

0.089 Metar (m)
0.184 Metar (m)
0.23 Metar (m)

Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni