Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk

Povlačenje

Možete otkazati ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga u pisanom obliku (npr. pismo, faks, e-mail) ili - ukinuta po povratku stavke - ako je roba prije isteka roka istječe. Razdoblje započinje po primitku ove obavijesti u pisanom obliku, ali ne prije primitka robe do primatelja (u slučaju ponavljajućih isporuka sličnih roba ne prije primitka prve djelomične isporuke), a također ne ispuni svoje obveze na temelju članka 246 § 2 u svezi s § 1 Abs . 1. i 2. Nacrt zakona i naše obveze prema § 312g stavak 1 rečenica 1 BGB u vezi s člankom 246 § 3 BGB.

Opoziv razdoblje je dovoljno poslati ukidanje ili stvar. Opoziv mora biti poslana:

nded e.K.
Arndt Leonards
Talbenden 17
D-52353 Düren - GERMANY
Phone: +49 2428-8198991
Faks: +49 (0)2428-5088618
E-mail: info@nded.com

Posljedice

U slučaju djelotvornog raskidu međusobno primili beneficije su se vratili i bilo koristi (npr. kamate).

Možete li nam dati nastup dobio i prednosti (npr. beneficije) ne ili djelomično nadoknaditi problem ili samo u pogoršanom stanju, ili, što će biti dužan platiti naknadu. Za propadanja i izvedenih koristi, morate platiti naknadu samo ako se koristi ili pogoršanja je zbog posla s materije, izvan razmatranje obilježja i funkcioniranje. Do "ispitivanje svojstva i funkcioniranje" se odnosi na testiranje i ocjenjivanje pojedinih dobara, kao što je to moguće i uobičajeno u trgovini.

Prenosive stavke su se vratili na našem rizika. Morate snositi troškove povratka ako isporučena roba naredio, a ako cijena vratio slučaj iznosu ne većem od 40 € ili ako su na višoj cijeni stvar u trenutku opoziva, povratak ili koji je dao dio uplatu. Inače povratak je besplatan za vas. Nisu parcela stvari koje ne možete pokupiti.

Obveze za povrat uplate moraju biti ispunjeni u roku od 30 dana. Razdoblje počinje za vas kad ste poslali otkaz ili robe, za nas sa svojim recepciji.

Posebne napomene

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni