Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Rašpe za nokte
Razmjenu datoteka plastike - higijenske datoteke u salonu za nokte
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Da bi čavao činilo uredno i savršeno je moguće, mora biti doveden u modeliranju ili prije dizajnu noktiju u pravom obliku. Od nded mijenjati datoteke od plastike su idealan alat kad je riječ o higijensko manikura ili priprema prirodni nokat nokat. Visoka kvaliteta brusnim papirom osigurava najbolje filing rezultate, uz jednostavan način za promjenu datoteke papir, rad i dalje s datotekama uvijek higijenski sigurnim.

Upotreba datoteka je vrlo jednostavno. Baš kao druge datoteke koje postoje u nded dućan u brojnim varijantama, promjena datoteka je postavljena na odgovarajući kut na noktu, a višak materijala je uklonjena i pažljivo u malim koracima. Datoteke su prikladni za obradu prirodnog nokte, kao i za modeliranje materijal. Posebna značajka rašpe za nokte, koji su dostupni u obliku ravne datoteke, trapez datoteke ili široka samo turpija za nokte, pokazuje i aplikacije. Korištena Abrazivna površina jednostavno oguli od plastičnog tijela od turpija za nokte - najbolji u očima kupaca, kako bi pokazali higijensku rad. Stabilan srednji dio može čistiti u dezinficijens ako je potrebno. U podudaranje Feil listovi su dostupni u trgovini po nalogu V6901.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni