Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Rašpe za nokte / Ostale Rašpe
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016

Ostale Rašpe

Podnošenje joj nokte je nešto bitno za lijep modelage.On općenito ne preporučuje rezati nokte, ali u datoteku za očuvanje svojih snaga. To se koristi za mljevenje ruba nokta da ga skratiti i dati neki forme.Il je također moguće podnijeti malo iznad nokta da ga glatka, ili kako bi se olakšalo pričvršćivanje umjetnih noktiju. Ako noktiju je glatka i sjaj je bolje koristiti neku drugu opremu, noktiju poliranje zove. Osim uobičajenih slika, znanstvena istraživanja su izdvajali off čarobni štapić. Doista postoje danas različite datoteke koje mogu jamčiti visoku kvalitetu slike noktima uključuju između ostalog, metalni datoteka, vrlo pogodna za jake nokte ili umjetni one, datoteka kartice i ako je čavao je krhka možemo računati na datoteku fino žito kako bi se izbjegle pukotine. Također moramo spomenuti datoteku stakla nokat, to je vjerojatno vrlo prikladno mekana matirano noktiju krhki. Konačno, tu su rašpe za nokte, manikura električni Sanders.
Sve datoteke prema vrsti noktiju formi i nakon strast svakog, filing za glatke proces i eliminirati probleme noktiju, osiguravajući trajnost bez zanemarivanja higijene.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni