Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Rašpe za nokte / Ostale Rašpe

Ostale Rašpe

Filter articles

Podnošenje joj nokte je nešto bitno za lijep modelage.On općenito ne preporučuje rezati nokte, ali u datoteku za očuvanje svojih snaga. To se koristi za mljevenje ruba nokta da ga skratiti i dati neki forme.Il je također moguće podnijeti malo iznad nokta da ga glatka, ili kako bi se olakšalo pričvršćivanje umjetnih noktiju. Ako noktiju je glatka i sjaj je bolje koristiti neku drugu opremu, noktiju poliranje zove. Osim uobičajenih slika, znanstvena istraživanja su izdvajali off čarobni štapić. Doista postoje danas različite datoteke koje mogu jamčiti visoku kvalitetu slike noktima uključuju između ostalog, metalni datoteka, vrlo pogodna za jake nokte ili umjetni one, datoteka kartice i ako je čavao je krhka možemo računati na datoteku fino žito kako bi se izbjegle pukotine. Također moramo spomenuti datoteku stakla nokat, to je vjerojatno vrlo prikladno mekana matirano noktiju krhki. Konačno, tu su rašpe za nokte, manikura električni Sanders.
Sve datoteke prema vrsti noktiju formi i nakon strast svakog, filing za glatke proces i eliminirati probleme noktiju, osiguravajući trajnost bez zanemarivanja higijene.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€