Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Rašpe za nokte
Feil površine plastične 10 paketa - Pribor za solarnu Files
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Primjena razmjenu datoteka plastike je vrlo jednostavno. Uz odgovarajući plastično kućište, dostupno u dućanu po nalogu V6892, odgovarajući filing površine plastične su potrebni 10-pack od brusnog papira. To su lijepe na primjenu na tijelu podnošenja i onda lako ukloniti i zbrinuti.

Razmjenjujte datoteke su pravi profesionalni sustavi, kada je u pitanju ispunjavanje i poliranje prirodnih i umjetnih noktiju. Za razliku od drugih datoteka mogu razmjenjivati ​​datoteke koje su dostupne u ravnim noktiju datoteke, trapez-filing ili samo širokom podnošenja, prema svakom kupcu lako zamijeniti i sa minimalno potrošnog materijala. Odgovarajući datotečnih Feil lica su samoljepive i jednostavno lijepe na plastično kućište za uporabu. Nakon primjene brusnim papirom površine, bez ljepljivog taloga može se ukloniti. Datoteka Razmjena sama može lako oprati u dezinficijens. Sve u svemu, kao što je higijenski i besprijekoran rad na prirodan kao umjetni nokat je siguran.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni