Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Obuka i upute
Trening DVD - kompletna modeliranje staklenih vlakana tehnologiji

Detalji
+

Među brojnim mogućnostima noktiju uključuje kompletan modeliranje stakloplastike tehnologije. Uz pomoć našeg treninga DVD možete staviti tu metodu u svoj ​​repertoar noktiju dizajn i ponuditi svojim korisnicima. U 20 minuta možete korak po korak objašnjava kako radite na prirodne nokte i pravilno koristiti kombinaciju fiberglasa aktivatora.
Iz naše profesionalno noktiju dizajner Patricia Kunz Oni dobivaju vrijedne savjete koje možete svjetle.
Trening "Obuka DVD - kompletna modeliranje stakloplastike tehnologije" će vam dati pristup ovom tehnike modeliranja, bilo za osobnu upotrebu ili objasnio svoj ​​studio, na razumljiv način.
Proizvodi koji se koriste u DVD se može naručiti u našem dućanu sve, čineći vaš prvi pokušaji ništa ne stoji na putu. Iskoristite iskustva našeg noktiju tehničar i dovesti svoje vještine na najnoviju štandu imate svoj ​​vlastiti dućan za nokte dizajna i pribora, te bi trebao dobiti ovaj DVD apsolutno svoj ​​asortiman. Kupite od nas kao ljepotu školi ponuditi ovu obogaćujući trening na gotovo kao standardni proširenje nastavnih materijala za svoje studente. Saznajte kod kuće je lako!
Usput, možete, zahvaljujući "PAUSE" pamtiti svaki korak ili detalj pogled s "Rewind" gumb i opet. Pronađi naš DVD u "Accessories", a zatim u odgovarajućim pod-kategorija "Trening + pribor".
Iskoristite unatoč najnižim cijenama najviše kvalitete kako bi se štrajk u ovom velikom ponudom ili jednaka do danas.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni