Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Obuka i upute
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Trening DVD - kompletna modeliranje staklenih vlakana tehnologiji
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Među brojnim mogućnostima noktiju uključuje kompletan modeliranje stakloplastike tehnologije. Uz pomoć našeg treninga DVD možete staviti tu metodu u svoj ​​repertoar noktiju dizajn i ponuditi svojim korisnicima. U 20 minuta možete korak po korak objašnjava kako radite na prirodne nokte i pravilno koristiti kombinaciju fiberglasa aktivatora.
Iz naše profesionalno noktiju dizajner Patricia Kunz Oni dobivaju vrijedne savjete koje možete svjetle.
Trening "Obuka DVD - kompletna modeliranje stakloplastike tehnologije" će vam dati pristup ovom tehnike modeliranja, bilo za osobnu upotrebu ili objasnio svoj ​​studio, na razumljiv način.
Proizvodi koji se koriste u DVD se može naručiti u našem dućanu sve, čineći vaš prvi pokušaji ništa ne stoji na putu. Iskoristite iskustva našeg noktiju tehničar i dovesti svoje vještine na najnoviju štandu imate svoj ​​vlastiti dućan za nokte dizajna i pribora, te bi trebao dobiti ovaj DVD apsolutno svoj ​​asortiman. Kupite od nas kao ljepotu školi ponuditi ovu obogaćujući trening na gotovo kao standardni proširenje nastavnih materijala za svoje studente. Saznajte kod kuće je lako!
Usput, možete, zahvaljujući "PAUSE" pamtiti svaki korak ili detalj pogled s "Rewind" gumb i opet. Pronađi naš DVD u "Accessories", a zatim u odgovarajućim pod-kategorija "Trening + pribor".
Iskoristite unatoč najnižim cijenama najviše kvalitete kako bi se štrajk u ovom velikom ponudom ili jednaka do danas.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni