Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Obuka i upute
DVD treninga nadopunjavanje Model poziciju s UV-gel tehnikom

Detalji
+

Mnogi koraci i dobro radi znanja različitih materijala potrebnih za potpunu modeliranje sa savjetima i gel. Za punjenje, trebate i neke. Tu nikad ne može biti dovoljno dostupnih pribor i obuke priručnici + donijeti neobično dalje u svojoj karijeri. No, vrijeme nije uvijek dostupna, a cijena još uvijek može biti prilično visoka za seminar izvan kuće. Budući da DVD može pružiti dobre usluge.

Naš DVD training punjenje s UV-gel tehnikom u njemačkom je za tebe kao početnika as te pogodan za vas kao profesionalni. Možete iskoristiti mnoge korisne informacije i naučiti nove stvari, kao i svoje vještine i dalje produbiti.

Oni su vodili noktiju tehničar korak-po-korak upute. Možete dobiti točno punjenje proglašen i prikaz slike je čak i lakše razumjeti. Informacije će biti više jednostavan i razumljivo. Čak i kao početnik možete učiniti da naseliti modeliranje tako savršen. Možete dobiti film s 16 minuta run vrijeme kada mnogi koraci su detaljno objašnjeni. Također ćete dobiti informacije iz priprema se popuniti sa gelom.

Uvjerite se sami u našu kvalitetu proizvoda. Vi ćete biti impresionirani i uzbuđeni.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni