Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Obuka i upute
Akril modeliranje Upute
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

"Nail postavlja noktiju dizajn vodič je savršen priručnik za akrilnih noktiju seta sa korak po korak upute za početnike. Nail postavlja nokat dizajn upute će vas voditi ih da uđu u self-help materijala.

Nail postavlja noktiju dizajn uputama - upute za akrilnih noktiju seta sa korak po korak upute za početnike i noktiju saloni.

Upute za akril nokte seta

Nakon što je pažljivo uklanjanja postojeće lak za nokte prirodne nokte se pohranjuju u obliku jedinstvene.

Pronađite idealan i savršeno podudaranje Savjet. Savjet mora biti dobro ležaj površine i zareza sudjelovati u prirodni nokat. Savjet je ispravan kada je predstavlja prirodni nastavak prirodnog nokta.

Pripremljeni prirodni nokat mora biti dobro očišćena čistač / degreaser. Samo temeljito čišćenje i odmašćivanje prirodnih noktiju optimalnu trajnost umjetnih noktiju može postići.

Upišite se u utor od tip-Tipunterseite čavao ljepilo.

Sada mjesto vrha uz blagi pritisak upravo na prirodni nokat. Obratite pozornost na ovu operaciju da nema zraka je zarobljen. Kao ljepilo za nokte suši se vrlo brzo, mora se koristiti brzo i jednostavno.

Uz profesionalne posebne Savjet Cutter vam izrezati vrh na željenu dužinu i može se već unaprijed odrediti oblik noktiju.

Prijelazi iz prirodnih noktiju na rasporedu vrh pažljivo usklađeni su s mekom turpija za nokte.
Kako bi se pojednostavio rad također može biti tip-Blender se može koristiti.

Sada štedljivo prema potrebi, upaljač / vezivnim sredstvom primjenjuje se samo na prirodni nokat. osušite.

Dip prvi model četkica za miješanje u posudu s tekućinom akril, a zatim ići s mokrom četkom u prah ispunjen miješanje jelo. To oblici kuglicom, zaustavljanje prvi na Tipspitze. Držite kist stan i model, prvi oblik noktiju vrha. 2. i bilo koje treće Lopta akril nokte od centra mase je pohranjena na matricu i po uzoru.

Ako ste se odlučili na stencil tehnikom (rad predložaka / role), (za proširenje prirodnih noktiju bez savjete), pa vas molimo da postavite predložak točno na prirodne nokte. Prva lopta akril sastav je tada pohranjena na predložak i formirao s ravnim četkicu za nanošenje noktiju savjet. Drugi ili treći možda lopta je zaustavljen u sredini nokta i matriksa model točke. Ako označite prirodnost noktiju, pogotovo dok radite čavao tip s bijelim akril prah. Ne smije se koristiti na kožicu!

Manje nepravilnosti, oblik korekcije i kao s datotekom ili brušenja bloka za kompenzaciju crne i bijele polarne blok. Savršen završiti je podlogom od poljskog datoteke ili plavoj poliranje jastučić i noktiju ulja. "

Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni