Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Obuka i upute

Obuka i upute

Stručnjak za oblikovanje noktiju je zanimanje kao i mnoga druga u oblasti welnessa i ljepote, ali se temelji na dodatnoj edukaciji. Kada je riječ o učenju o njezi noktiju, njezi kože i oblikovanju noktiju, ono se ne odvija na kratkim tečajevima - višetjedna priprema za tematiku bi ustvari trebala biti preduvjet, isto tako kao i posjedovanje općeg znanja iz područja medicine i higijene u svezi noktiju i kože. Ipak edukacija za stručnjaka za oblikovanje noktiju nije jedinstveno uređena i tako se mnogi studiji bore s nekvalificiranim kandidatima. Edukacija u području oblikovanja mora pružiti osnovna znanja i iz higijenske i medicinske strane oblikovanja kao i o različitim materijalima i uređajima koji se upotrebljavaju. Rukovanje alatom, instrumentima i materijalom ne smije se zanemariti, a osim toga stručnjak za oblikovanje bi trebao biti potkovan znanjem u ophođenju s klijentima, koji su ponekad teške naravi. Njegovanje odnosa s klijentima mora se naučiti kao i u svakom drugom uslužnom zanimanju.

U središtu edukacije za oblikovanje noktiju ipak su upute za ugradnju i nadogradnju umjetnih noktiju, također i akrilnih. To nije teško naučiti zahvaljujući mnogim savjetima i trikovima, ali je kao i za ugradnju i nadogradnju noktiju UV gelom potrebno malo vježbe, prije nego se uistinu može započeti rad za i na klijentima. Materijale za edukaciju kao što su DVD-i, ruke za vježbanje i zamjenske vrhove prstiju pronaći ćete na sljedećim stranicama, kao i brošure koje pojedine radne korake jasno objašnjavaju. Ovi materijali su zanimljivi i za amatere, jer pružaju opsežan uvod u kompleksnu materiju.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€