Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art  oops za prezentaciju ili vježbe na nokat dizajn
Detalji
+

Ovo Nail Art cura sastoji od vrha, na kojemštap koji je pričvršćen za bolje rukovanje. Ta cura može stvoriti jednostavan način različite nokat dizajne i neka njegova kreativnost slobodno trče. S praksom i puno kreativnosti kako bi dobili najbolje dizajne , ali bi željeli da se bavi ne uvijek svoje nokte. Modeli su i ne uvijek. Stoga Nail Art cura najjednostavnije rješenje za naučiti tehnike kiparstva i dobitirutinski je potrebno u nokat noktiju.

Za kupce su nokta cura može biti vrlo praktičan. Većina kupaca nema pravih ideja što želite imati vremena za nail art. Uz the cura, možete jednostavno prikazati svoje klijente nail art. Dakle, odluka od noktiju dizajna je lakše, akupac dobiva iste emisijeuvid u raznolikosti svoju ponudu.

Različite boje mogu također biti prikazan bolje. Pravo boja je obično samo jako vidljivi kada su primijenjenegel ili odgovarajuće Gellack akrilnim bojama na vrhu.


viskoznost
+
tanak srednji gust
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni