Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Mobilni studio za nokte(prtljaga, kolica)

Mobilni studio za nokte(prtljaga, kolica)

Filter articles

Želite proširiti svoje područje poslovanja i ostvariti mobilnost kako biste dospjeli do klijenata koji ne stanuju u blizini studija za ugradnju noktiju, žive na selu, odnosno u predgrađu ili gotovo nemaju vremena za dolazak u studio. Možda planirate i samostalnost bez poslovne lokacije i pri tom mislite na pokretni studio za ugradnju noktiju s kojim ćete na kraju odlaziti klijentima u kuću.
Bez obzira na to u kojem se smjeru kretale vaše aktivnosti, u svakom slučaju potrebna vam je profesionalna oprema koju možete ponijeti na svakodnevni posao, kao naprimjer robustni multifunkcionalni kovčežić izgledom nalik aktovci, prikladan za smještanje mnogobrojnih gel i Nailart proizvoda, i njihovu zaštitu i prenošenje. Ručni kovčežić / kozmetički kovčežić od visokovrijednog aluminija oduševljava svojom praktičnom veličinom i bogatom opremom. Središte čini sustav košarice s pet pretinaca koja se može izvaditi, a u kojem je vaša dodatna oprema za oblikovanje noktiju uredno posložena kod posjete klijentu. Ovdje čak ima dovoljno mjesta i za UV lampu. Tko želi nešto više i treba više prostora za odlaganje, mora posebno pogledati aluminijska kolica. Ona su savršen pratitelj za oblikovanje noktiju u vašoj novoj poslovnoj ideji. Unutarnji prostor može se individualno pregraditi, a stabilni kotačići kao i podesivi držak brinu za neotežan i opušten prijevoz.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni