Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Četka
Nail Art Slikarstvo Brush - bitno za fine noktiju dekoracije

Detalji
+

Za delikatnoj slikarstva na noktu je potreban pravi alat. Nail art kist u finom sintetičke kose verziji dodatno dolazi s bijelom ručkom i stoga čini kao prilog u noktiju salon dobar dojam. Može se koristiti, u redu četkica posebno dobar za osjetljivu crteža i uzoraka.
Dodatni fine i zamršene obrasce može biti osobito lako i točno nastala uz nail art kistom, sa svojim finim i kratkim dlačicama kista. Četkica je pogodan za sve zajedničke Nailartfarben kreativni slikarstva boje, Nailartfarbe ili boja gela i mogu se primjenjivati ​​za različite tehnike. Dobro je u ruci bijeli četkom od strane ergonomski oblikovana ručka, siguran hvat i precizno vodstvom kista omogućuje. Kao razlog za nail art ukrasa s kistom poslužiti pažljivo lakirani prirodni lak za nokte ili kiparstva, koja je obložena s lakom za nokte, UV Gellack ili boja gela. Ovaj ručno oslikana nail art je dugotrajan i pouzdan, noktiju napokon zatvori. Nakon svake upotrebe, četkica treba čistiti pažljivo s četkom za čišćenje i suhom stojeći. Dakle, trajnost zajamčena.


Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni