Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Pribor / Četka
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail Art Slikarstvo Brush - bitno za fine noktiju dekoracije
Detalji
+

Za delikatnoj slikarstva na noktu je potreban pravi alat. Nail art kist u finom sintetičke kose verziji dodatno dolazi s bijelom ručkom i stoga čini kao prilog u noktiju salon dobar dojam. Može se koristiti, u redu četkica posebno dobar za osjetljivu crteža i uzoraka.
Dodatni fine i zamršene obrasce može biti osobito lako i točno nastala uz nail art kistom, sa svojim finim i kratkim dlačicama kista. Četkica je pogodan za sve zajedničke Nailartfarben kreativni slikarstva boje, Nailartfarbe ili boja gela i mogu se primjenjivati ​​za različite tehnike. Dobro je u ruci bijeli četkom od strane ergonomski oblikovana ručka, siguran hvat i precizno vodstvom kista omogućuje. Kao razlog za nail art ukrasa s kistom poslužiti pažljivo lakirani prirodni lak za nokte ili kiparstva, koja je obložena s lakom za nokte, UV Gellack ili boja gela. Ovaj ručno oslikana nail art je dugotrajan i pouzdan, noktiju napokon zatvori. Nakon svake upotrebe, četkica treba čistiti pažljivo s četkom za čišćenje i suhom stojeći. Dakle, trajnost zajamčena.


Mjere
+
0.011 Metar (m)
0.011 Metar (m)
0.0188 Metar (m)
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni