Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Vještački Dijamant

Vještački Dijamant

Filter articles
Vještački dijamant krug Vještački Dijamant Vještački dijamant krug
from 0,75 € *
Nail Kiristallsteine Vještački Dijamant Nail Kiristallsteine
2,25 € *
Nail 4x7mm Dijamanti Vještački Dijamant Nail 4x7mm Dijamanti
1,39 € *
Nail 3x6mm Dijamanti Vještački Dijamant Nail 3x6mm Dijamanti
0,95 € *
-20%
Nailart lanac Vještački Dijamant Nailart lanac
from 1,19 € *
Vještački dijamant srce Vještački Dijamant Vještački dijamant srce
from 0,75 € *
Nail Art Pearl display Vještački Dijamant Nail Art Pearl display
4,99 € *
Dijamanata Box Vještački Dijamant Dijamanata Box
4,25 € *

Sjajni, svjetlucavi kamenčići su prekrasni. Oni zarobljavaju svjetlo i vraćaju ga u tisuću aspekata, dočaravaju dugu u vašoj okolini, tjeraju sjene i slikaju slike od svjetlosti. Plemeniti metali optočeni posebnim kamenčićima prekrasni su komadi nakita za njegovane ženske ruke. Nježni prsti pokazuju svoju elegantnu draž kada ih naglasi usko i široko prstenje, a ispolirani kamenčići lijepog oblika preko njih polože svoj sjaj. Pri tom je pravo drago kamenje staklene kvalitete rijetko - safiri, rubini, smaragdi i dijamanti su skupi i često ih zamjenjuju ukrasni kamenčići. Ono što se upotrebljava kao nakit ili na odjeći može se primjenjivati i u oblikovanju noktiju.

Ukrasni kamenčići raspršuju šarmantan sjaj. Svjetlucavi komadi stakla postoje u svim bojama koje priželjkujete. U našem asortimanu imamo ukrasne kamenčiće u obliku srca, kapi, malih trokuta, zahtjevno napravljenih svjetlucavih cvjetića, zvijezdi, leptira, polumjeseca, suza i polubisera. Ukrasni kamenčići se jednostavno ugrađuju u neosušen lak ili UV gel. Kada se nokat ili lak za nokte posve osuše, kamenčići su sigurno fiksirani kao u nakitu. Znat ćete cijeniti svjetlucanje svojih noktiju! Jednostavno oblik svojih noktiju prilagodite svom nakitu.

Kao i svi naši proizvodi i ukrasni kamenčići dolaze izravno od proizvođača. Visoka kvaliteta u skladu je s našim vlastitim zahtjevima, a stupnjevana cijena je isplativa za nabavku većih količina za studio, kao i kućnu uporabu.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni