Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Trake i pruge

Trake i pruge

Filter articles

Umjetnički ukrašeni nokti ženskoj ruci daju samostalnost. Izgledaju prekrasno, svjedoče o njezi i pažnji i mogu biti usklađeni s nakitom koji se inače nosi. Točnije onda kada bojom ili strukturnim oblikom nastavljaju teme koje određuje nakit. Vrpce Nailart se na primjer izvrsno slažu s tankim narukvicama i lančićima, jer se sastoje od finih svjetlucavih trakica koje se umeću u još uvijek nesasušen lak za nokte ili UV gel. Kad se lak ili gel sasvim osuše, vrpce su sigurno fiksirane i dugo vam donose radost. S ovim vrpcama ruke postaju cjelovita umjetnička djela koja naglašavaju ljepotu i njegovanost svake žene. One dopuštaju - kao i mnogi drugi proizvodi za ukrašavanje noktiju - izgradnju vlastitog stila, jer ih je moguće uskladiti s drugim dodacima.

Ovaj proizvod potječe direktno od proizvođača, odgovara europskim standardima i nije štetan. Kvaliteta je izvrsna, a vrpce su dostupne u mnogo različitih boja tako da se mogu umetnuti u svako umjetničko djelo na noktu. Ako niste sigurni, možete se posavjetovati u studiju za ugradnju noktiju - vrpce Nailart tamo se također upotrebljavaju na umjetnim i na prirodnim noktima. Jer vrpce ne oštećuju, polažu se u lak ili gel prije sušenja i dugo su postojane.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni