Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Šljokice noktiju umjetnosti

Šljokice noktiju umjetnosti

Filter articles
Nokte umjetnost Šljokice Šljokice noktiju umjetnosti Nokte umjetnost Šljokice
from 0,28 € *
1,40 € / 100 g
Nail Art šljokica prsteni rainbow učinak Šljokice noktiju umjetnosti Nail Art šljokica prsteni rainbow učinak
1,38 € *
15,33 € / 100 g
Nail art šljokica Rings Šljokice noktiju umjetnosti Nail art šljokica Rings
2,98 € *
33,11 € / 100 g

U umjetnosti oblikovanja noktiju ništa nije nemoguće. Sve može služiti oblikovanju lijepih i zanimljivih noktiju i kao i svi pravi umjetnici i stručnjaci za oblikovanje su izuzetno kreativni u potrazi za novim mogućnostima. Na raspolaganju su mnogobrojni prirodni i umjetni materijali, i sve što se može dobro iskoristiti stvarno se i koristi. Oblikovanje noktiju je vrlo nekonvencionalna umjetnost, jer se radi s nevjerojatnim mnoštvom materijala i pomagala, tehnička oprema samo je uvjetno potrebna, a i najmanje površine mogu se pretvoriti u  prava umjetnička djela.

Šljokice Nailart izgledaju gotovo kao šljokice, koje pomodne dame poznaju sa zahtjevno oblikovanih tekstilnih materijala. Ono što se prišije na odjeću, u manjoj se izvedbi naravno može nanijeti i na nokat. Šljokice Nailart se polažu u još neosušen lak ili UV gel koji se još nije fiksirao i tijekom stvrdnjavanja mase čvrsto se vežu za nokat. Postojane su i dočaravaju prekrasne sjajne efekte na vašim noktima. Šljokice nisu dostupne samo u bezbrojnim decentnim, svjetlećim, svjetlucavim, sjajnim i mat bojama, nego i u metalnim nijansama i jednostavnoj bijeloj boji. Želimo vas pozvati da razgledate naš asortiman - naravno, šljokice u svakom pogledu odgovaraju europskim standardima, dolaze direktno od proizvođača i izuzetno su otporne na habanje. Jer umjetnost na noktima raduje samo ako je postojana dulje vrijeme.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€