Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Osušeni Cvijeće
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Osušeni Cvijeće

Filter articles

Cvijeće je prekrasno. Ono miriše, svijetli u mnogo boja i navješta ljeto. Ne čudi što ono predstavlja omiljene motive u dizajnu, stalne motive na odjeći i komadima nakita i što je u japanskoj umjetnosti ikebana izdignuta u industrijski dizajn. Cvijeće i cvjetići nas fasciniraju jer predstavljaju savršena umjetnička djela prirode koja na kraju služe razmnožavanju i zbog toga imaju erotično zračenje. Što je bliže od pomisli na motivirajuće slike cijeća u Georgia O'Keeffe i želje za ukrašavanjem ruku lijepih žena cvijećem i cvjetićima?

Cvjetići su malo plastično cijeće u pet svjetlećih boja i matiranoj bež, koje vaše nokte može pretvoriti u cvjetnu livadu. Mali umetci nisu tako elegantno obrađeni, već upravo zahvaljujući skromnom obliku daju vašoj mašti maha. Mogu se isto tako nanijeti na prirodne nokte kao i na umjetne nokte, jer se cvjetići postavljaju u još neosušen UV gel ili akril i fiksiraju se nakon sušenja mase. Postojani mali vrhovi koji zahvaljujući različitim bojama i skromnom obliku odgovaraju svakom oblikovanju nokta, ipak imaju prednost u šarolikim cjelovitim umjetničkim djelima. Kao i kod svih artikala i ovdje vrijedi stupnjevana cijena: velika pakiranja koja se koriste na primjer u studijima za ugradnju noktiju su povoljnija.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni