Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokta folije
Nail folija - Zlato - za plemenitim i glamuroznih noktiju umjetničkim predstavama
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Nail folija u zlato je idealan donijeti nail art brzo i sa twist na noktu. Dizajn je potpuno drugačiji od nanošenja boje ili boje gela, postoji bezbroj načina da obrađuju sjajnu foliju. Je styling savršeno, stvarajući pečat s gornje dlake ili jasna kaputa zaštitni sloj i osigurava dugi sjaj i ispočetka i otporna na površinu.
Za nail art kreacije s noktiju folijom - podloga zlato noktiju mora biti čista i bez masti. Idealno je preliminarno čišćenje Cleaner i Zellette, tako savršeno prijanjanje u filmu ljepila je zajamčena. Ljepilo se nanosi u tankom sloju na noktu i lagano osuši. Sama suština mliječno na transparentan boje, prijenos film može se postaviti i pritisne s drvenim štapom ili Spot vrtlog. Nakon potpunog sušenja, zaštitni film se može jednostavno ukloniti i zlatne folije sja u metalik sjaja. Na kraju završni premaz se primjenjuje, završiti brtvi nokat i povećava sjaj i izdržljivost. Ako noktiju folije koristi na gel noktiju, graditelj zamijeniti ljepilo. Sloj gela je pre-izliječiti, nakon umetanja noktiju foliju očvršćivanja odvija pod UV lampom.
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni