Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokat umjetnost prstenova

Nokat umjetnost prstenova

Lijepe ženske ruke zaslužuju nakit. U tradicionalni nakit ubrajaju se prsteni, trake, lančići i obojani nokti. Ali mnogim ženama je to predosadno: zašto nositi samo tradicionalni, decentni nakit? Ako može nešto upadljivije (a što ipak neće djelovati neukusno), onda je oblikovanje na umjetnim noktima u spoju s prstenovima točno to. Prozirni ili bijeli plastični prstenovi mogu se - kao i umjetni nokti - oslikati na više načina i ukrasiti dodacima. S obzirom na to da kod kuće nemate uvijek kompletnu opremu za obradu, na našim stranicama nećete pronaći samo prstenove u malim i velikim pakiranjima (i ovdje vrijedi stupnjevana cijena: veće količine mogu se kupiti povoljnije), već i pribor, kako biste mogli obraditi prstenove i prilagoditi ih svojim noktima. Set sadrži rašpicu u obliku banane, polirni blok, štapić s odgovarajućim podloškom, prstene u različitim izvedbama i upute. Podrazumijeva se da sve ove proizvode možete kupiti pojedinačno.

Prsteni i odgovarajući pribor udovoljavaju europskim standardima za nakit i pribor od plastike. Artikli su sasvim neštetni i mogu se koristiti kod kuće i u studiju za ugradnju noktiju. Prilikom oblikovanja prstenova prikladnih za vaše lijepe nokte jednostavno pustite mašti na volju!


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni