Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Konad žigosanje
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Konad žigosanje

Filter articles

Ruke su erotične, obilježje su ženstvenosti i u tom smjeru bi ih trebalo oblikovati i njegovati. Osnovna njega kože i noktiju je apsolutno nužna, a ni estetsko uređivanje noktiju u oblik i boju ne bi smjelo izostati. Lijepi i posebno oblikovani nokti želja su svake žene, a to se najbolje postiže s proizvodima proizvođača Konad - vodećim proizvođačem na tržištu ukrasa. Ukrase Konad naći ćete u profesionalnim studijima za ugradnju noktiju i kozmetičkim salonima, kao i u privatnim kupaonicama „pretvorenim“ u salone ljepote. Proizvođač pruža ono što je obećao: proizvode jedinstvene ljepote koji se lako koriste, a pri tom odgovaraju najvišim zahtjevima u pogledu higijene, neštetnosti i kvalitete. Ukrasi proizvođača Konad vašim rukama pružaju osobni izražaj, estetiku i senzualnost.

Konad proizvodi spužve, forme, lakove, pečate, informativne brošure i sve što je potrebno od pribora. Ponuđene forme pripadaju držaču koji isto tako možete kupiti kod nas kao i ostalu potrebnu opremu i upute za oblikovanje lijepih nokata. Ovdje ćete pronaći pojedinačne proizvode kao i setove i pakete koji ne ostavljaju niti jednu želju neostvarenom. Artikli proizvođača Konad namijenjeni su međusobnom korištenju i mogu se kombinirati - kompletna oprema jednog proizvođača garantira najbolje rezultate kako početnicima tako i stručnjacima.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni