Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Boja Zrna
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Boja Zrna

Filter articles

Prsti i ruke inspiriraju umjetnike - to je oduvijek tako. Neovisno o tome promatramo li ruke Venere u Botticellijevoj slici "Rođenje Venere", čiji su lijepo oblikovani prsti puni detalja nježno položeni preko grudi ili ruke s prstenjem Rubensovih dama - ruke i prsti fasciniraju umjetnike i nakraju nisu samo nokti koji tako privlačnim rukama daju završni sjaj. Sjaj je i načiniti nokte upadljivim - dakle zašto raditi samo s lakom? Staklena zrnca izvrsno se koriste za postizanje malih svjetlucavih naglasaka. Isto kao što dragi kamen prstenu pruža poseban karakter, tako i staklena zrnca oblikovanom noktu pružaju karizmu. Kao što je i svijet dragog kamenja raznovrstan, takva su i staklena zrnca koja ćete pronaći u našem online Shopu.

Staklena zrnca u našem asortimanu su raznolika, odgovaraju svakoj prilici i pri tom su stvarno postojana. Ona se nanose u još neosušen lak ili gel i dostupna su u mnogo boja - svjetlucava ili ne, prozirna, u jeans optici, metalik ili sedefasta. Ležerno, elegantno, boje usklađene s ostatkom oblika, ili kao kontrast: u oblikovanju noktiju postoje brojne mogućnosti korištenja staklenih zrnaca nokti art.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni