Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Blistati Prah
Laser Nail Glitter - Glitter Powder za modeliranje u mnogim bojama

Detalji
+

Svjetlucavim noktiju dizajn dočarava nail art laserski sjaj. Briljantne sjajne svjetlucavo čestice mogu se primijeniti za akril, kao i gel modellage. Za specijalne efekte, boje se miješaju i raspršili u uzorcima ili dobro raspoređena na noktu. Konačna obrada osigurava trajnost i sjaj konačnog noktiju.
U svjetlucavo čestice u laserskim noktiju blista vrlo dobro, vrlo neprozirna, a može biti različit koriste u modeliranju. Umjetne nokte je postavljen kao i obično, na-podnesena u obliku prirodnih noktiju fitilj i baze gelom koji se primjenjuje. Nakon stvrdnjavanja, prvi gel sloj glitter prah se posipa izravno u znojenja ili dolje za kreativne raspršenja uzoraka. Dalje slijedi daljnje slojeve izgraditi gel nokat. Sličan postupak je u akrilnom modela mogli sjediti ovdje tinjca čestice u unutrašnjosti modeliranja i može biti sjaj i treperenje. Konačna brtvljenje sa gornje dlake čini akril kao gel noktiju za maksimalnu sjaj i dugotrajnu zaštitu noktiju.


Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni