Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Blistati Prah
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Blistati Prah

Filter articles

Najfinije nijanse boja, najmanji svjetlucavi efekti i beskrajno mnoštvo boja: o tom sanja svaki umjetnik. Oblikovanje noktiju je umjetnost na najmanjoj površini, umjetnost na tijelu, i nije  samo nakit. I ima rok trajanja, što može objasniti posebnu draž zahtjevno oblikovanog nokta.  Umjetni nokti mogu se oblikovati mnoštvom različitih materijala, mogu se prilagoditi svakom outfitu i prilici, a izgledaju prekrasno. Zar ponekad ne maštate da u svoje prekrasne nokte prenesete sjaj večernjeg neba posutog zvijezdama i zadržite taj trenutak čiste estetike i tako ih nosite kratko vrijeme? Svjetlucava prašina - gliter nudi vam tu mogućnost. Sjajna fina prašina može se lako ugraditi u umjetne ili prirodne nokte kod kuće ili u studiju za ugradnju noktiju. Svjetlucava prašina - gliter se jednostavno pospe na neosušen lak za nokte i nakon sušenja laka je fiksirana. Svjetlucava prašina je dostupna u različitim bojama, jednobojna kao i u šarenoj mješavini boja, svjetlucava, u neonskim bojama, fluorescentna, bijela, metalik, u boji zlata i srebra, jednostavna bijela, sjajna ili mat. Za posebno sjajne trenutke u životu jedne žene!

Jamčimo vam da je ovaj proizvod visoke kvalitete i korektne cijene (stupnjevana cijena, jer se svjetlucava prašina može kupiti povoljno u velikim količinama. Svjetlucava prašina - gliter dolazi direktno od proizvođača.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni