Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Blistati Nit
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016

Blistati Nit

Filter articles

Mnogo malih dodataka, različiti materijali i sastojci čine umjetni nokat umjetničkim djelom. Dok su prirodni nokti ipak osjetljivi i kad su jako ukrašeni, kod umjetnih noktiju je skoro sve moguće. Oni smiju sjajiti, svjetlucati, biti šareni, trodimenzionalno oblikovani i s piercingom. Nakit, gliteri i kamenčići koji se stavljaju na umjetni nokat čine oblikovanje noktiju zahtjevnom umjetnošću. Jedini uvjet: vanjsko obilježje mora odgovarati. Ženska ruka je previše lijepa da bi je nagrdili krivo oblikovanim noktima. I sam oblik noktiju trebao bi biti određen osobnim stilom. Ne bi smio previše odudarati, ali ni djelovati prejednostavno. Ukrasni svjetlucavi končići Nailart su jednostavni, mali svjetlucavi končići koji mogu obogatiti umjetni nokat.

Ukrasni svjetlucavi kamenčići su sasvim neštetni, dolaze direktno od proizvođača i proizvedeni su s iznimnom pažnjom. I jednostavni su za rukovanje: ukrasni svjetlucavi končići Nailart stavljaju se u još neosušen lak u boji ili još mekan UV gel. Primjenu ćete pronaći još tijekom samog ugrađivanja ili nadogradnje noktiju. Kada se lak i gel jednom osuše, ukrasni svjetlucavi končići su sigurno fiksirani. Ne predstavljaju prepreku u svakodnevnici, jer skoro u potpunosti nestaju u ugradnji ili nadogradnji - u studijima za ugrađivanje noktiju češće se pronalaze u već gotovim noktima. Jednostavni končići su dostupni u mnogo boja i izvedbi, jednobojni, svjetlucavi, u duginim bojama, metalik i u šarenoj mješavini.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni