Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nokat ekstenzije / Stiletto Savjet
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Stiletto Savjet

Filter articles
Stiletto Nokte - na Snazi Nokte s Stiletto Savjete ili Predloška

Poznati stars bi ga prije: Stiletto nokti su sada svi bijes i ukrasite nokte s iznimnom nail art. Poseban izgled umjetnih nokte, koji je sklopio s stiletto savjete ili matrice, uz jednostavan dizajn čini već odličan lik i osigurava zapanjeni sjajan izgled. Ako volite obliku nokte dodatno s nail art elemenata iz nded asortiman dopunjen s učinkom gelova ili UV Effect lak za nokte, stvoriti male umjetnička djela koja će se pamtiti.

Kao što su Stiletto nail art nokte iz, prednji kraj u trenutku. Ovaj savjet može biti formirana diskretno i vrlo ekstremne, po želji. Za savršene nokte služe Stiletto savjete nokte, diktiraju oblik i fiksna s ljepilom za nokte na prirodni nokat. Također je moguće je korištenje posebnog koplje u obliku predloška koji služi kao predložak za umjetne nokte akril, stakloplastike ili gel. U svakom slučaju, nokte je kao i obično gradi u slojevima, otvrdnu da odgovaraju materijala i uređena sa željenim nail art. Stiletto nokte može biti vrlo oštre i vrlo posebno privlačan dizajn. Umjesto diskretan štikle su pogodni zato što nudi jednostavno obavljati sve poslove svakodnevnog života.

Osnova za lijepim Stiletto nokti, imajte stalno kao umjetni nokti su dobro njegovanim rukama i pažljivo pripremljene prirodne nokte. U prvom koraku prirodnog nokta je podnesena, narovašena s puferom, a obložene su za stilettos gel modellage s promotora adhezije, poznat kao početnice. Suši na primer je tanak sloj silikagela baze. Baza Dlaka je ozdravio pod UV ili LED svjetla, te predstavlja temelj za nokte strukture. Ovisno o procesu ili Stiletto Stiletto Savjeti su položili predložak i nokte je formirana. Za realizaciju grafike dostupan kao i obično bezbroj mogućnosti na raspolaganju. Dakle, čavao u francuskom stilu, ukrašen nestvaran ili kao običan naslikao nail art sa živim bojama i učinak boje.

Kao pomoć u oblikovanju štikle koje su se njihova imena iz talijanskog štikli, vrlo oštra mukla oružje često dolaze matrice mogu se koristiti. U Stiletto fleksibilni modeliranje predlošci mogu se primijeniti uz akril ili gel i nalaze se oko prsta. Na kalup Stiletto Nokat nastaje, nokat izliječen, predložak jednostavno ukloniti. Još jedna popularna varijanta za proizvodnju čipka nokte oblik Stiletto nokte savjete. Oni su povezani sa i bez uzoraka na različitim stupnjevima dostupne i sa nokte ljepila u odgovarajućoj veličini na prirodne nokte. Nakon toga, nokat će biti obrađen kao i obično.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni