Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nokat ekstenzije / Savjet Okvir
Nageltipbox Navlaka Savjeti 500 kom - savršeni art nokti za svaki oblik

Detalji
+

U Nageltipbox Navlaka Savjeti 100 kom noktiju savjete uključuje u ravnom obliku te u 10 različitih veličina. Kroz ovaj izbor, umjetni nokti mogu biti pojedinačno i precizno oblikovane da stane. Elastični materijal stvara prirodnog izgleda izgled prekrasnih umjetnih noktiju.

Spektar umjetnih noktiju je s Navlaka Savjet pada s izborom veličine. U Nageltipbox Navlaka Savjeti 100 komada dakle 10 različite veličine su uključeni, tako da svaki nokat odgovarajuće veličine savjet može se koristiti. Art noktiju vrh mora biti u istoj ravnini s noktima, tako da nema naprezanja dogoditi. Ako tip stavio u ispravnom obliku, to je osiguran Tipglue stabilne na prirodnom noktu. Izuzetno je važno je činjenica da nema mjehurića zraka ispod kontaktne površine. Laganim pritiskom na za oko 5 sekundi, savjet drži čvrsto na nokat i onda može biti obrađen dalje. Za usklađivanju prijelaza savjet mikser preporuča. Je li umjetne nokte u potpunosti formirana, nail art ukrasa ili navlaka za nokte može se primijeniti.


Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni