Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nokat ekstenzije / Airbrusha Savjeti

Airbrusha Savjeti

Filter articles
Motiv Nail Savjeti Airbrusha Savjeti Motiv Nail Savjeti
from 6,20 € *
Stiletto Dizajn Savjeti Airbrusha Savjeti Stiletto Dizajn Savjeti
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Airbrush Savjeti Airbrusha Savjeti Airbrush Savjeti
from 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Airbrush Savjeti za prst noktiju umjetnosti

Prirodni nokti su osjetljivi i ne rastu uvijek onako lijepo kako si to želi modno osviještena žena. Mnogi proizvodi za njegu noktiju štete koži i noktima, isušuju tkivo i čine nokte lomljivima. To je iritantno i ustvari se ne bi smjelo dešavati - jer ruke ne smiju trpjeti. Ako nokat treba biti lijepo uređen i zaštićen, umjetni su nokti savršeno rješenje. Tipse Nailart (to je stručni termin za osnovni oblik umjetnih noktiju) postoje u svim mogućim veličinama i oblicima i mogu se individualno oblikovati. Lakovi, pečati, ljepilo i nakit omogućuju da tipse ispunjavaju vaše osobne želje. Sve što je moguće s prirodnim noktima, moguće je i s umjetnim noktima. U našem online Shopu pronaći ćete različite vrste umjetnih nokata, u manjim izdanjima, ali i povoljnim velikim paikranjima koja su vam poznata iz studija za ugradnju noktiju, kao i odgovarajuće kutije za razvrstavanje koje unose red u mali kućni studio za ugradnju noktiju.

Posebna vrsta umjetnosti na noktima su tipse Airbrush Nailart. Već oblikovane tipse mogu biti jednobojne ili višebojne, s trakicama, cvijećem, leptirima ili briljirati s mnogo različitih motiva. Savršeno oblikovani nokti koji se mogu staviti jednostavno kod kuće, ako nam se svidio neki motiv.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€