Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Nokta studio Namještaj / Nokte tablice
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Nokte tablice

Nokat na prstu Salon kolica Nokte tablice Nokat na prstu Salon kolica
323,70 € *
nded Nail stol Plava / Bijela Nokte tablice nded Nail stol Plava / Bijela
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
nded Noktiju stol Brown Nokte tablice nded Noktiju stol Brown
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
Nokat na prstu Salon kolica Nokte tablice Nokat na prstu Salon kolica
80,60 € *
Nokte tablice - praktična i važna namještaj u nokte
Bez pravih radnih mjesta ništa ne radi u nokte. Nokte tablice moraju ispuniti različite zahtjeve, tako da nije samo zgodan, kupaca, ali i nokte tehničar može čak i raditi učinkovito i ergonomski ispravan. Osim raznih drugih posuđe u studiju radnog materijala i unutrašnjost nokte stola je najvažniji element uređaja. Kozmetika stolovi su dostupni u različitim izvedbama i zadovoljiti obje najviše zahtjeve na dizajn studio, kao i važne kriterije oko ergonomije, raspodjele prostora i materijala.

Nokte tablice mogu biti izrađene od različitih materijala. Uvijek je važno da radna ploha na različite tekućine i tvari koje se koriste u modeliranju nokte, su otporni. Također, ploča mora biti jednostavan za čišćenje i otporna na mehanička oštećenja. Stoga pronalazi Posebno često rade površine napravljene od drva obloženog vlakana odbora ili melamin smole završiti.Dobra radna površina se lako čisti i dezinficira i primiti ruka počiva, na UV-svjetlo lampe i ostale nail art pribor. Kao pribor za radno mjesto također može prikazati stav, integrirati svjetiljke za izvrsnu vidljivost i druge opreme na pult.

Dobar nokte stol opremljen raznim ladicama i pretincima. To vam sve radne opreme koji su potrebni za modeliranje i manikuru, pohranjeni daleko uredno i brzo dostupni. U integriranim ladicama nalaze datoteke, spot vrti i razne gelove i lakove mjesto u ormaru odjeljaka veće posude kao što su bočice za pohranu može biti pohranjeni s pročistačem ili odstranjivač laka za nokte. Konkretno, ako je prostor ograničen, dobro organizirana manikerka obuhvaćaju sve što je potrebno za profesionalni nokte dizajn opreme. Glatke i izdržljivi površine napraviti iu skladišnih prostora uvijek za čistoću i higijenu. Površine se lako može očistiti vlažnom krpom i, kao pult sama neosjetljiv na tvari i fluida koji se koriste u nokte.

Kod odabira nokte stol za nokte umjetničkog djela i raspoloživog prostora uvijek uzeti u obzir.Sam stol treba biti smješteni tako da nema odraza svjetla odozgora ili prozora. U idealnom slučaju, izvor svjetla udari na stranu lijevo na stolu.
Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni