Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Olovka

Olovka

Filter articles

Slikati kao umjetnik. Najfinije linije na malim površinama, filigranske figure i objekti s mnoštvom detalja, koji k tome pristaju na nokat - to je umjetnost na noktima. Pritom se ne mogu koristiti kistovi i slični grubi alati - umjetnost na noktima zahtijeva tako fine linije da se motivi na nokat moraju nanositi takozvanim perom. Pero bočica je od 10 ml, napunjena lakom i ima mali metalni vrh koji omogućava precizne, fine radove na malom noktu. Naravno, vi možete fine motive nalijepiti na nokat u vidu gotovih naljepnica ili bindija - ali ljepši su rukom nacrtani motivi koji mogu zablistati u 48 različitih boja. Pero je dostupno kao jednostavni, jednobojni lak, ali i u metalik, svjetlucavim i višebojnim izvedbama.

Pera dolaze direktno od proizvođača. Jamčimo dobru kvalitetu i proizvode koji u svakom pogledu odgovaraju europskim standardima. Perom je jednostavno rukovati, jer na umjetnim i prirodnim noktima omogućava najfinije crteže s lakom u boji. Nije vam potreban poseban talent niti izobrazba kako biste ovom olovkom napravili mala čuda na svojim noktima. Potrebno vam je samo malo mašte i mirna ruka. Ili umjetnik za ukrašavanje koji će vam napraviti crtež. Jer se pero koristi i u studijima za ugradnju noktiju.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni