Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Glamour Nail Folija Zebra za savršenu nail art na prirodnim i umjetnim noktima
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Glamur noktiju foliju nded je jednako pogodan kao elementa noktiju u tehnici akrila za gel modellage. To je moguće koristiti za Navlaka Nail Design ili kao pametan plijeni u kontekstu modeliranja. Također se na prirodni nokat, film se može lako ugraditi u mnogim varijantama.
Prije nanošenja na nokat foliju na prirodne ili umjetne nokta moraju biti u ovom obliku, po izboru modeliran i temeljito očistiti. Osobito na potpuno uklanjanje čestica mora biti osigurana. Idealno za čišćenje iz naše nded online rasponu je prikladan. Nakon što je prikladno Nokti patch je izabran za nokte, prijenos Film je pažljivo uklonjen i postavljen na glamur noktiju foliju. Tek tada, kada je ultra-tanki samoljepivi film izvrsno pozicionirana je prislonjen na svoje mjesto. U nekoliko trenutaka senzacionalno nail art je dočarao s ovom tehnikom, a zatim brušenog s brtvljenje gel noktiju folije ostaje čvrsto na svom mjestu.
Naš poseban savjet za primjenu noktiju folije na prirodnom noktu: Kad je film zagrijava s fenom teče glatko po sebi i savršeno prianja na površinu nokta.
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni