Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nail naljepnice Valovi - pametni čavao u pojedinim valovima
Detalji
+

Valovi i šiljci su oku na nokta. U noktiju naljepnice Valovi dopustiti bez puno truda tijekom kreiranje pojedinačnih uzoraka u valovima izgled. Samoljepiva i izdržljiva dočarati naljepnica za nokte Nail Art jedinstven na prirodnim i umjetnim noktima.

Prije nego što su noktiju naljepnice Valovi se lijepe na nokat, to je kao i obično pripremljen s manikuru ili čavla. Ako noktiju je izgradio i izgladiti i očistiti površine od nail art naljepnice može biti uklonjena s pincetom iz lima za pečenje i jednostavno zalijepljen na. To je poželjno da razmislite prije toga uzorci su se javljali. Film je jednostavno priključiti u željeni oblik s kontura jedrenjaka. Supematanti nakon lijepljenja biti uklonjena s noktiju datoteku. Tako su samoljepive naljepnice su izdržljivi i pouzdani na nokat, korištenje podudaranja završiti preporuča. Pogodno jasno kaput ili gornje dlake, koja je izliječena pod UV svjetlom jedinici.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni