Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail Naljepnice Glitter French - francuski nail art sa šarenim vrh
Detalji
+

Francuski nokte s razlikom može biti izrađen u noktiju naljepnice Glitter francuskih. Umjesto klasične bijele noktiju vrha može se naći s tim Varijanta blještavo noktima s grafičkim ili cvjetnim uzorcima. Francuski su savjeti jednostavno se lijepe na nokat potpuno uzoru i zapečaćena.

Primjena blještavo francuskih noktiju naljepnice je lako. Noktiju je modeliran kao i obično njegovana ili akril ili gel. Je konačni oblik, površina se čisti, nokta treba biti bez prašine i suho. Željeni motiv iz asortimana nail naljepnica Glitter francuskom nježno je izvukao iz nosača filma, savršeni pincete je pogodan. Nakon toga, za nokte naljepnica se nalazi na gornjem dijelu nokta i lagano pritisne. Tako je francuski nail art s glitter efekt je skoro gotov. Za trajnosti na nokat osigurava brtva, na primjer, s brtvom gel. To se primjenjuje u tankom sloju i stvrdnjavati pod UV svjetlom.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni