Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Fizz kavijar perle za moderan izgled, male loptice na noktima
Detalji
+

U nail art, teško da postoji nešto što ne postoji. Noviteti su uvijek popularni, a tko je bio prvi, osobito zavidjeli. S našim NAIL-EON Fizz biseri moći ćete zatrpani zavidnim pogledima. Koristite učinak kavijar za vaše nokte. Sada će vjerojatno pitaju što je kavijar gledati na noktima. Ništa! Samo učinak.

Novi trend čini svoje ime. Kavijar je ne samo ekskluzivni delicija, on je također dugo bio poznat kao uređaj u borbi protiv bore. Dakle, to ekskluzivitet predodređen za nokte. Naravno, ne pravi kavijar, ali male kuglice koje uzrokuju upravo taj učinak.

Dočarati s našim Fizz perle iznimnu 3D efekt. Za to vam treba boje boje. Nosite ga u dva sloja na noktu.Najbolji način da rade svaki nokat pojedinačno, tako da boja ne osuši prebrzo. Je li boja još mokra, posuti odgovarajuću boju male kuglice. Ako ste pokriven cijeli nokat, pritisnite kuglice odjednom i pustiti nokte suha.

Iskoristite naših najkvalitetnijih proizvoda za vaše lijepe nail art kreacije. Naši proizvodi podliježu strogim zahtjevima europskih standarda.

Mjere
+
0.021 Metar (m)
0.038 Metar (m)
0.085 Metar (m)
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni