Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art paukove mreže - neobična oblika za lijepe nokte
Detalji
+

Spider Web nail art postavlja fini struktura mreže na nokat. Kao Navlaka za ukras, ili u kombinaciji s francuskom stilu je atraktivna učinci mogu dobiti. Neto je izrezati u oblik i ugraditi u nokat s akrilom ili gelom.
Za to, prirodni nokat je spreman, kao i obično. Nakon primjene premaza, primer i kontakt sloj zaštititi prirodni nokat od diskoloracije spider web nail art je umetnuta u jedan od ostalih slojeva gela. Oblici otvrdne gel i sjediti kao stabilan i dobro zaštićen unutar nokta. Paukovu se može koristiti s prozirnim ili boji modeliranja materijala, ovisno o kombinaciji rezultira suptilna da markantnim učinaka. Isto se vrši uz korištenje akrilne kao modeliranje materijala. Je li umjetne nokte završio uzoru. Zaključak je sloj za zatvaranje, na primjer, s gornje dlake. Nakon sušenja i čišćenja s čistiju modeliranje noktiju sja u srednjoj i trajan sjaj te je zapečaćena ogrebotine i razbijaju-dokaz.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni