Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art
KONAD Collection označavanje slika Plate - mnogi motivi
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Uz KONAD Collection Stamping predložak slike točno Nailstyling je vrlo jednostavno. Predložak od metala, može se koristiti u liječenju brigu puta. Optimalna rezultati mogu se postići s bojama KONAD žigosanje. To su također ___- ___ 0_1 trgovina.

Za savršen Stamping nakon ___ ___- metoda 0_12, štancanje lak za nokte u željeni Boja i tegljač i pečat uz odgovarajući predložak potrebna. Žigosanje lakovi za nokte imaju prednost da su suhe sporije, a time i omogućiti miran i precizan rad u usporedbi s drugim lakovima za nokte. Svi radovi oprema dostupni su pojedine komponente ili kao set u trgovini. Lak za nokte se nanosi na predlošku KONAD kolekcija štancanje i izglađen off s strugalicom. Izborni po noktiju štancanje različitih dizajna može biti nacrtane u različitim bojama. Pečat je preuzet temu predloška i prijenos ga brzo valjanje gibanje na pripremljene površine nokta. Ako noktiju je završio uređen, gornji sloj osigurava da stupe aplikacija čuva dugotrajan sunčan i uljepšali noktiju.


Mjere
+
0.002 Metar (m)
0.254 Metar (m)
0.18 Metar (m)
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni