Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Lak za nokte
Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Neon Glitter - jeftin nokte u neon

Detalji
+

Gellack niske viskoznosti u kombinaciji neon i sjaj u jedinstvenoj kombinaciji. Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Neon Glitter su prirodni i umjetni nokti u oči hvatač. Zbog posebne teksture i otvrdnjavanje pod UV-svjetlom je dug rok trajanja, kao i stalni intenzitet boje su osigurani.

U cilju uspostave Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Neon Glitter noktiju dizajn neobična i izdržljiv, površina nokta lagano narovašena s tampon, što je rezultiralo prašina temeljito ukloniti s prašenje četkom. Primer služi na prirodni nokat kao bazu i osigurava optimalno prianjanje žbuke. Nastali tijekom sušenja znojenje ostaje na noktu. Neonski Svjetlucajte Gellack zatim nanosi četkom u tankom sloju i stvrdnjavati pod UV svjetlom na 120 sekundi. Za veći intenzitet boje, daljnji sloj se može primijeniti i izliječiti. Neke značajke ovog novog high-tech UV lak za nokte - temeljni sloj, boja, gornji sloj - sve u jednom tekućina s našim UV Gel za nokte Neon Glitter!

- Ne prianjanje i sjaj sloj više je potrebno
- visokog sjaja neprozirne boje
- Liječi pod UV i LED svjetla
- Bez disperzije
- Izuzetno jednostavna aplikacija poput laka za nokte i lako ukloniti
- Moglo smijeniti, dünnviskoses i pokriva boja gela. Koristi se kao trajni lak za nokte
- Shake i miješajte nema
- 100% prianjanje na svim nail dizajnu sustava, kao što su gel, akril i stakloplastike
- Do 4 tjedna neprobojnog hvat na noktima!

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni