Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Lak za nokte
NAIL-EON UV lak za nokte Svila - Silk gloss i izdržljivi nokti

Detalji
+

Svilenog sjajnu nokti su pogodne za svakodnevnu uporabu, kao i za večer. NAIL-EON UV lak za nokte Svila može se primijeniti kao konvencionalni laka za nokte. Stvrdnjavanjem s UV svjetlom, ovaj proizvod sadrži visoku čvrstoću i trajnost.

NAIL-EON UV lak za nokte Svila je također primjenjivo i za umjetne nokte akril ili gel za prirodne nokte. Kada je osnovni premaz za nokte prirodni treba koristiti kao osnovni premaz, koji nastaje tijekom sušenja znojenje ostaje na površini nokta. U svakom slučaju, prajmer za pouzdanu adheziju je potrebno. Nakon priprema nokta na NAIL-EON UV lak za nokte Silk se primjenjuje u hladu željenom i izliječiti s UV svjetlom. Imajte na umu da je debljina sloja mora biti što je moguće tanji kako bi se postigla potpuna stvrdnjavanje. Ljepljiv sloj uklonjen, svilenkasto boje noktiju sada se može tretirati na različite načine na. Ili na gornjem sloju se odmah kao punila, pak, prije nego što se primjenjuju nail art.

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni