Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Lak za nokte
NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel - uzbudljivo učinak za nokte

Detalji
+

Sparkellacke osuši neravnomjerno i uzbudljive stvoriti efekte na površinu nokta. NAIL-EON UV nokte Sparkel u različitim bojama je kao tradicionalna lak nanosi na prirodne ili umjetne nokta i liječi kao Gellack pod UV svjetlom.
NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel može se primijeniti na akril i gel nokte, kao i na dobro pripremljene prirodnog nokta i stvara tzv Sparkel ili pijesak učinak. Za prirodnog nokta mortna je posebno važno kao bazu, znojenje ostaje na noktu. Za svaki nokat stilu primjena vezivnim sredstvom je dužnost početnica osigurava da ništa koru. Gellack je kao i svaki drugi lak za nokte primjenjuje s četkom, s Unerschied da proizvod izliječen pod UV svjetlom. To stvara ljepljivi sloj koji je uklonjen za čišćenje. U svakom slučaju učinjeno završiti posao u gornjem sloju, koji je također izliječen. Prije noktiju može biti osim Sparkellack ukrašen nail art po želji.


viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.3333

Pregled

5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni