Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gela / LED Gelovi
NAIL-EON gel za nokte Lak HIGHLIGHTS

Detalji
+

U NAIL-EON gel premaza POKAZATELJI potpunosti su prilagođeni potrebama za jednostavan i lak za nokte umjetnosti. Gellacke može se koristiti u kombinaciji s konvencionalnim gel modellage ili kao solo laka za nokte, a može se lako ukloniti uz oljuštiti učinkom od nokta.

Gel premazi često nazivaju UV lak za nokte ili Gelpolish. Oni kombiniraju najbolje značajke laka za nokte i UV gela i osigurati stabilnu premaz na noktu s dugim rokom trajanja. S obzirom na NAIL-EON gel premaz primjenjuje jednostavno uređenih i mat prirodni nokat. Za najbolje rezultate, osnovni premaz koristi se kao prvi sloj. Nakon sušenja na gellak slijedi. Svi slojevi gela treba biti što je moguće tanji i izliječiti odvojeno za potpuni lijek jamči pod UV lampom. Znojenje se svaka sastoji na površini. Kao i kod bilo kojeg modela gornji sloj se nanosi kao zadnji brtveni sloj u ovom slučaju. U NAIL-EON gel premaza Izdvajamo su bez kiseline i stoga za alergičare. Za stvrdnjavanje UV lampi i LED svjetla uređaje mogu se ravnopravno koristiti.viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.5

Pregled

5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni