Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak
Gel Lak NAIL-EON STRAIGHT - Lak za Nokte Prirodni Nokti

Detalji
+

Gel lak NAIL-EON STRAIGHT peel off i skidanje boje svojstva. Samo neka temeljni i osnovni kaput, a zatim možete koristiti naše gel premazi opet ukloniti iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Želite li slikati svoje prirodne nokte, bez puno buke? Onda naš gel lak NAIL-EON STRAIGHT je idealno rješenje za vas. To eliminira uznemirujući problem ljuštenja i piling za nokte lak za nokte i radno intenzivnih korake noktiju modeliranja. To je trajna alternativa konvencionalnim nokat lak za nokte.

Gel lak se nanosi četkom na noktima i dopustio da se osuši, poput gela, to je ozdravio za 2 minute pod UV lampu. Nakon stvrdnjavanja, sve što je potrebno je ukloniti znoj sloj s čišći i primijeniti vrh kaput.

Nudimo razne multi-tonova,koji se može kombinirati sa našim gel lak NAIL-EON STRAIGHT sjajnu linije. Ako je Vaš nokte nedostatak sjaj, jednostavno se vrh kaput završiti, mat boja, ili sjaj efekt dodati sjaj na noktima. Također možete inkorporirati naše veliki izbor nail art u svoje kreacije. Neka vaše mašte pokrenuti besplatno. Nema granice sa ovom čudesnom gel lak.

Naša noktiju lak je otporan na ogrebotine, ne oljuštiti, i traje do šest tjedana. Ako ste umorni od boja ili želite prilagoditi svoj
​​izgled, samo promijenite boju bez napora. Sve što trebate je maknuti i staviti narančaste drva promijeniti boju nokat. Sada nokti su spremni za primjenu nove boje.

U kategoriji za nokte gel lak, mi se stalno širenje našeg raspon moderne proizvoda u skladu s trendovima na tržištu u korist naših kupaca. Naš naglasakje uvijek bio najveći studijske kvalitete na nenadmašne diskontirane cijene.

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.4471

Pregled

5
243
4
179
3
26
2
7
1
2

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni