Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja Lak za nokte
nded Mat Top Coat - brtvljenje lak

Detalji
+

Bilo nokti su sjajni ili ne, ovisi o osobnim preferencijama svakog od njih. Lakovi za nokte ima svojstvo da daju nokte lijep sjaj. Za sve koji to žele, a dosadno, što je očito nije zadovoljavajuće rješenje. Međutim, možemo ponuditi pravi proizvod na vas sada ipak. Naš mat premazom daje noktima trendi mat uzorak. Naravno, ona ispuni sve funkcije na koje ste navikli na njihove tradicionalne gornjem sloju. Međutim, to nije mat boje bilo koju boju i visoki sjaj noktiju lakovima.

Naš Matte Top Coat se može jednostavno primijeniti i utjelovljuju sve uobičajene prednosti nad pouzdanog lakom. Ona štiti vaše nokte s cijepanjem i grebanje i daje slikano nokte novu svježinu koja se ne mora posebno biti prebojeni. Neka suhe tinte u boji lak za nokte temeljito i zatim ispunite luke Matt vrh kaput. Naravno, naći ćete nas uz velik izbor različitih boja lakova i konvencionalne gornjem kaput ako želite prebacivati ​​između sjajnih i mat nokte.

Uvjerite se sami od naših proizvoda, svi koji podliježu strogim zahtjevima europskih standarda i proizvedeni su se u najnovijem istraživanju UV gel. Nudimo dugogodišnje iskustvo proizvodnje i kvalitetnu uslugu.

Mjere
+

0.03 Metar (m)
0.03 Metar (m)
0.073 Metar (m)

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, neovisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.7

Pregled

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni