Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja Lak za nokte
Pokušajte nded nokte s holografskih efekata za lijepe nokte

Detalji
+

Lijepa i njegovani nokti će poboljšati bilo cjelokupni izgled na neizmjerno. To, naravno, uključuje i lijepo uređene nokte koje su dizajnirane s prekrasnim kreacijama. Nije uvijek uspjeti savršen noktiju dizajn kao jednostavan kao što to žele.Klasični završiti izgleda moderan i elegantan. No, mnogi joj je jednostavno previše dosadno. No, to ne mora biti. Naš hologram shimmer lakovi za nokte ostavite noktima ovisno o svjetlosti u drugoj boji. Iskoristite ovu nevjerojatnu igru boja za nokte i dobiti poglede divljenja.
Boja je jednostavan za primjenu, kao bilo koji konvencionalni laka za nokte. Je li to suši, imate lijepe duge svjetlucanje na noktima. Naravno, možete kombinirati nokte nokat s drugim dekorativnim elementima kao što su štediše ili malim rhinestones. Međutim, boja sama po sebi izgleda apsolutno čarobno.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, neovisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.3333

Pregled

5
4
4
8
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni