Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja Lak za nokte

Boja Lak za nokte

Filter articles

Njegovani i prirodno čisti nokti nalakirani izgledaju još bolje i savršeno stilizirani naglašavaju vlastiti identitet. Pri tom ulogu pri izboru ne igra samo osobna sklonost prema bojama, nego i prilika za koju se nokti uređuju. Lakovi za nokte tvrtke NailDesign ostavljaju otvorena vrata za kreativno oblikovanje noktiju. Neovisno radi li se o poslovnom sastanku, premijeri ili najavljenoj After-Work zabavi - NailDesign nudi izbor od zagasitih boja lakova za nokte preko pastelnih boja do upadljivih neonskih tonova. Lakovi za nokte naravno ne sadrže aceton i namijenjeni su za umjetne i prirodne nokte.

Iskoristite raznolikost naše ponude i prosurfajte našim stranicama sa proizvodima na temu lak za nokte NailDesign. Jer ukoliko je vaš UV gel potrebno zagladiti, za odgovarajuću čvrstoću brine stabilizator No Lite proizvođača Vylet-Nails, razvijen za profesionalnu uporabu. Njegu i pomoć kod lomljivih nokata pronaći ćete kod preparata za jačanje noktiju Vylet-Nails, a punjač brazdi na noktima Vylet-Nails uklanja ružne prijelaze između prirodnog i umjetnog nokta. Lakovi za nokte ljetnih boja, metalik lakovi i lakovi za francusku manikuru tvore odgovarajuće velik izbor. Kako biste vaš lak za nokte NailDesign mogli nositi bez dugog čekanja, pronađite sušilo u raspršivaču za što brže sušenje nalakiranih noktiju ili specijalni brzosušeći nadlak. Lakovi za nokte NailDesign - kako bi vaši nokti postali posebni.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni