Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Kozmetika / Make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Make Up Sabrina - besprijekoran ten svaki dan
Detalji
+
Sramote manje ožiljaka i drugi Schönheitsfehlerchen u lice može biti eliminiran učinkovito uz make up Sabrina. Nakon nanošenja koža lica pojavljuje glatka i lijepa. Zbog svoje neprozirnosti i trajnošću, kvalitetom šminka je idealan za svakodnevnu uporabu.
Umjereno koža sloj s pravom šminke
Savršena napraviti svoj vlastiti račun podiže tonus kože i umjesto toga ga pokriti, osobna imovina lica također istaknuo. Odabirom odgovarajuće ton make up izgleda prirodno i Sabrina mali Schönheitsfehlerchen biti savršeno skriveno. Ne samo ton kože, a tip kože igraju ulogu u odabiru šminke. Tekuća šminka je pogodan za mješovitu kožu, koja je sklona suhu kožu treba odabrati vrhnje šminka. Hlad ne bi trebalo biti previše tamna, jer to čini stara, je izabran u svijetle nijanse, lice izgleda blijedo i bolesno brzo.
Šminka pravilno primjenjuje
Kao podloga za make up Sabrina dnevna krema preporuča koristiti korektor za pokrivanje podočnjake, crvene vene i sitne bore i čini je moguće modelirati lice specifično. Sama šminka onda mogu primijeniti s prstima i natapala spužve ili četke su. Je važno, da se ne koristi za make-up. Inače, lice izgleda pomalo nalik na masku i ruž za usne. Ako se koristi premalo šminke, međutim, to se na točkaste i neujednačena ten.
viskoznost
+
tanak srednji gust
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni