Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Kozmetika / Make up
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Sjajilo za usne 71 2,7ml krema - punih i sjajnih usana
Detalji
+
Ako su usne istaknute bez previše napadan, korištenje Indigo sjajilo za usne krema 71 ml 2.7 je idealan. Samo za prirodnog izgleda nenametljiv dana šminke odgovara suptilnu vrhnje ton koji se lako može ljeskanje usne.

Sjajilo za usne za sjaj i volumen

Za razliku od neprozirne ruž za usne Sjajilo za usne obojenih usana samo diskretno i jednostavno jedan neprozirna. Indigo Sjajilo za usne 71 ml 2,7 vrhnja u kremu posvjetljuje prirodnu boju usana na svjetlo dana, u isto vrijeme su dobili više volumena i zavodljiv sjaj. Dugotrajan i colorfast sjajilo pridržava dugo na usnama, a može biti osvježena pomoću spužva aplikator u bilo kojem trenutku.

Pravo Boja za sve tipove kože i svaku prigodu

U ono Boja sjajilo se odabrati ovisi o čimbenicima, uključujući tipu kože. Također, prigoda i odijelo odlučiti na desnoj Boja. Više usklađuje sastav, još uvjerljiviji je njegov cjelokupni izgled. Pravo ton kože za Boja ih pronaći najlakše neprijatan. Boja Idealna je ona koja je slična prirodnoj boji usana, ili ga pojačava. Osim svog uljepšavanja učinka Indigo sjajilo je krema 71 ml 2,7 usput i hidratantnu kremu. Usne su zaštićene i održavane. Sjajilo za usne također može koristiti kao glamurozna završiti za konvencionalni ruž.
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni