Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Kozmetika / Make up
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Indigo Rouge 5 g - osvježite i modelirati ten
Detalji
+

Indigo Rouge 5 g je idealan za diskretnu dana čine, ali također može biti za večer ili prikriti umor i blijeda koža primjenjivati. Lice je lagano modelira, izgleda svježije i zdravije. Pravilno primijenili daje Rouge zdrav i lijep izgled.

Rouge - Svestrani

S pravom boje i pravom tehnikom Rouge može biti lice ne samo svježi čin, ali i modela. Dakle, okruglih lica izgledaju manje pun, ugledni brada povlači u drugi plan. Za strukturiranje i modeliranje, a suptilna i mat nijansu trebao biti izabran. Ovisno o obliku lica Rouge onda se primjenjuje. Tako djeluju dugo lica skladno, ako je naglasak boje od najviše točke jagodične kosti približno je horizontalno primjenjuje prema kose.

Na desnoj ton je u pitanju

Dok Rouge u 1980 bi trebao biti što je šarolika i jeftin, suptilni tonovi su danas. Make up bi trebao biti što je prirodno i unremarkable čin. Pravo ton Rouge pronaći žene o tipu kože i boju kose. Uvijek pravi leži s toplim crvenim tonovima s malom količinom žuta. Nježne roze su idealni za svjetlo ten, tamnije vrste s crnom kosom i hladnom kože može još dublje u paleti boja i odabrati Rouge u Pink i Rose Wood.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni