Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Kozmetika / Make up

Make up

Filter articles
KONAD Make-up Pinsel Set Make up KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-45%
Sabrina Eyeliner Make up Sabrina Eyeliner
0,41 € *
3,15 € / 100 g
-45%
Lažan trepavice Make up Lažan trepavice
1,88 € *
9,40 € / 100 g
YOUMAXX Trepavice Make up YOUMAXX Trepavice
from 2,68 € *
26,80 € / 100 g
Labello Usana Make up Labello Usana
3,95 € *
79,00 € / 100 g
Prirodni make up u šminka za vaš blistavi ten
Ljeti koža sama od sebe ima svjež izgled, okupana je suncem a godi joj i mnogo svježeg zraka. No kako je u drugim godišnjim dobima ili ako je ljeto kišno? Tada koža izgleda blijedo i gotovo bezbojno. Stres, bolest, suhi zrak od grijanja ili drugi okolišni čimbenici također mogu  utjecati na ten i stanje kože. Koža više ne blista. Ali ne mora biti tako. Prirodnom kozmetikom za lice koja prekriva neravnine te istodobno njeguje, koži se ponovo može podariti blistavost i izražajnost. Upotrebom dekorativne kozmetike kao što su ruž za usne ili ruž za njegu usana, sjenilo za oči, rumenilo, maskara i umjetne trepavice te olovka i tuš za oči, lice će još više dobiti na izražaju.

Atraktivni izgled je u današnje vrijeme gotovo u svim područjima života neminovan. Njegovani nastup je posebice važan u poslovnom svijetu. Pored moderne i prikladne frizure te odgovarajuće odjeće, kozmetika također igra važnu ulogu. Koristeći prirodnu kozmetiku za lice s prirodnim mineralima i biološkim uljima za njegu dobivate savršenu temeljnu podlogu i svježi ten koji naglašava vašu osobnost. Hoćete li se odlučiti za tekući puder, puder u kremi ili samo za lagani puder u prahu ovisi o vašim željama i sklonostima. Da biste dobili prirodni rezultat trebate voditi računa o tome da puder bude prikladan podtonu vaše kože. Previše taman puder može djelovati neprirodno i pretjerano.

Svoje oči ćete savršeno naglasiti olovkom, tušem i sjenilom, tako da optički izgledaju veće. Pritom vrijedi pravilo da dnevni puder treba biti decentniji i prirodan dok večernji puder i puder za posebne prigode u svakom slučaju smiju biti jači i upadljiviji. Ovdje su i umjetne trepavice svakako pravi blagdan za oči, koje im pružaju uzbudljiv izraz. Rumenilom se naglašavaju obrazi, dok ruž za njegu usana koji možete naći u našoj internetskoj trgovini s prirodnom kozmetikom njeguje osjetljive usne. Ruž, olovka i sjajilo za usne donose raznobojnost.

Imajte povjerenje u našu prirodnu kozmetiku za lice bez umjetnih sastojaka i doživite osjećaj ugode na koži, koji će dodatno doprinijeti blistavosti vašeg lica. Prirodni sastojci za njegu kao što su biljni ekstrakti i biološka ulja sa sigurnošću će izmamiti osmijeh na vašem licu. Make up & šminka bez kemijskih sastojaka za zdravu kožu

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€